Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

|

Svenska
English
Hovdala Slott

Hovdala slott

Utsikt över slottet med tornet och Äspethöjden.

Information till våra besökare

Kära besökare,

Som ingen har kunnat undgå har Skåne kommit att omfattas av hårdare restriktioner avseende pandemin. För Hovdala slott innebär det att vi ställer in våra arrangemang och butiken gör vi om till en telefonbutiköppnas i nytt fönster. Detta gäller tills vidare.

Under tiden är ni varmt välkomna att besöka parken och trädgården – en vacker plats som är öppen dygnet runt, eller ta del av den fantastiska naturen runt slottet.

Jens Olsson Slottschef

Hovdala Slott följer utvecklingen kring covid-19 (coronaviruset ) och de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger gällande sammankomster och evenemang. Därför ber vi er ha överseende med att det kan blir förändringar i våra öppettider och säsongens program. Besök gärna våra websidor gällande evenemang och öppettider för kontinuerligt uppdaterad information.

Parken och trädgården finns - en vacker plats som är tillgänglig dygnet runt. Njut solen, den friska luften eller ta med en fika- eller lunchkorg. Bänkar och trädgårdsmöbler finns här och där i parken och längs med byggnaderna.

Dela sidans innhåll:

Kontakt

Hässleholms kommun

Kultur- och fritidsförvaltningen

Hovdala slott

281 80 Hässleholm

Telefon: 0451-26 68 00


Fler kontaktuppgifter

Epost:

Hitta hit

Hovdala slott
Pl 6223
281 92 Hässleholm

Karta »länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Följ oss

Facebook
Instagram ikon, klicka för att komma till Instagram.
Hässleholms Kommun